Vivienne van Leuken

Ik werk als sparringpartner, coach, trainer, heler en adviseur voor allen die willen groeien in bewustwording op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, en hoe dit te vertalen naar (en begrijpen in) je eigen werk, organisatie én je persoonlijke leven.

Zowel op organisatiekundig als op leiderschapsgebied, kun je leren zien wat je zaait en dus oogst. Inzicht in je eigen mensbeeld is daarbij bijvoorbeeld belangrijk, situationeel leiderschap maar ook de context waarbinnen je werkzaam bent en je persoonlijke leven invulling geeft. Mijn mensbeeld?: “Wij deugen, allemaal!”.

Ook spiritueel zaai en oogst je; vaak op (nog) onbewust niveau. Om dit te leren zien dien je o.a. je intuïtie te leren ((h)er)kennen en ontwikkelen. Hiervoor heb ik de opleiding tot practitioner SRT (Spiritual Research Therapy) gedaan, waarmee ik een schat aan inzichten en toepassingen heb verzameld, die ik ten dienste van jou kan inzetten. Het geheim?: “Creëren vanuit liefde, niet vanuit angst.”

Spiritualiteit gaat over relaties, spiritualiteit is wiskunde, en de nieuwste ontwikkelingen in de kwantum fysica bewijzen dat. Ik bied inzicht in dit onnoemelijk interessante vakgebied, en hoe zelf je fractale patronen, de zich steeds weer herhalende patronen in je leven, te veranderen zodat ze voor je ‘highest goodness’ werken. Het oogsten en zaaien is niet anders dan Newton’s wet m.b.t. ‘for every action there is an equal and opposite reaction’. Wij zijn energie en ‘quantum entanglement’ en neuroplasticiteit zijn bewezen feiten.

Ik werk met mensen die de moed en intentie hebben hun eigen denken, zeggen en handelen te betwijfelen, bekijken, voelen en in een nieuw licht te bezien. Die oorzaken en gevolgen willen leren onderscheiden, en hun eigen aandeel daarin durven te (h)erkennen. Die over de eigen waarheid heen durven te stappen en daardoor open staan voor vernieuwende inzichten.

Open heart, open mind, open will.

Meer informatie